Известие

Collapse
No announcement yet.

Още една в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от stanic
    Първоначално публикувано от DreamCatcher

Когато дам на контакт освен нормалните неща ми свети и в дясно нещо от сорта на удивителна в слънце, което си нямам идея какво е.

Май това са накладките ако свети в червено или ръчната спирачка или датчика за нивото на спирачна течност(има тема за него)

ако греша ме поправете колеги.

Грешиш ми се струва
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Ако е жълта индикацията става дума за изгоряла крушка - я на задния номер, габарит и пр.
      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Казанчето за течността на хидравликата го намерих веднага, още на следващата сутрин след поста с обяснението. Просто видях, че и там има врътки за откачане на пластмасовия капак, чак толкова зле не сам, а колата си е с ляв волан. Слава Богу!

Това с датчика с човечето е интересно, днес не е светкал в движение. А и като се случи това си беше празно пасажерското място, освен да се е качил някой невидим в движение.

Иначе и аз се позамисих днес за това със светлината и удивителната и предположих, че са крушки, огледах и установих, че отпред на габарити нищо не свети! Сега ще трябва да търся причината.

Благодаря на всички, които си направиха труда да ми отговорят! Евала! Страшни сте!
        Алфа Romeo 90 1.8 Super '87 г. - старата любов
        Алфа Romeo 166 TS 2.0 '00 г.

Comment

сори,прав си Тано така е.крушката е и при мен свети ама само като му дам check, щото имам изгорял халоген

Обарках се от жълтата светлина.
          АЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана

Comment

... и установих, че отпред на габарити нищо не свети!
            При мен и без да ми свети лампата - пак не свети Аз съм си махнал габаритите , че ми жълтеят
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
            Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от TaNo
              Първоначално публикувано от bo
              Дясната чистачка като седнеш от вътре или като гледаш колата от пред
              Да не ти стане колата и с десен волан
              Естествено, че като дигнеш капака
              А ти като вдигнеш капака и колата ти става с десен волан а?
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Казанчето за течността на хидравликата го намерих веднага, още на следващата сутрин след поста с обяснението. Просто видях, че и там има врътки за откачане на пластмасовия капак, чак толкова зле не сам, а колата си е с ляв волан. Слава Богу!

Това с датчика с човечето е интересно, днес не е светкал в движение. А и като се случи това си беше празно пасажерското място, освен да се е качил някой невидим в движение.

Иначе и аз се позамисих днес за това със светлината и удивителната и предположих, че са крушки, огледах и установих, че отпред на габарити нищо не свети! Сега ще трябва да търся причината.

Благодаря на всички, които си направиха труда да ми отговорят! Евала! Страшни сте!
                няма и да ти светнат предните габарити, защото светят на определен контакт

Comment

Можеш ли да го обясниш по-подробно, какво точно значи на определен контакт. Наистина не намирам изгорели бушони, а габаритите продължават да не светят, сега като ти прочетох поста пак съм навит да сляза да пробвам.

Колкото до датчика за въздушната възглавница, установих, че примигва в движение когато си оставя чантата с документите на седалката!!! Невероятно, тя не тежи повече от 3 кг.! Италианска му работа!
                  Алфа Romeo 90 1.8 Super '87 г. - старата любов
                  Алфа Romeo 166 TS 2.0 '00 г.

Comment

Можеш ли да го обясниш по-подробно, какво точно значи на определен контакт. Наистина не намирам изгорели бушони, а габаритите продължават да не светят, сега като ти прочетох поста пак съм навит да сляза да пробвам.

Колкото до датчика за въздушната възглавница, установих, че примигва в движение когато си оставя чантата с документите на седалката!!! Невероятно, тя не тежи повече от 3 кг.! Италианска му работа!
                    значи на контакт - междинно положение, без да работи двигателя, да свири радиото - тогава светят и габаритите

Comment

Първоначално публикувано от emil georgiev

значи на контакт - междинно положение, без да работи двигателя, да свири радиото - тогава светят и габаритите
                      Ама би трябвало да светят и като работи колата
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Working...
                      X